Chocolaterie Pierre | Koken met topchefs voor KiKa! - Chocolaterie Pierre
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Koken met topchefs voor KiKa!

  • Geplaatst op
  • 0
Koken met topchefs voor KiKa!

Een spannende dag was het weer voor Chocolaterie Pierre. Ze waren gevraagd om mee te werken aan een benefiet-diner bij Restaurant Vis en Ko in Haarlem, georganiseerd voor het KiKa-fonds. Er werden verschillende topchefs uitgenodigd, waaronder Robert Kranenborg (bekend van Topchefs RTL5), Mark Gratema (chef van Restaurant ML) en Pascal Jalhay; Imko Binnerts, eigenaar en seafoodchef van Vis en Ko, vond dat ook Chocolaterie Pierre hier niet mocht ontbreken om het dessert te gaan verzorgen...

Met allemaal produkten die zij zelf in de winkel maken, of verkopen om als klant thuis zelf in de keuken aan de slag te kunnen, hebben zij een heerlijk dessert in elkaar gezet: aan de ene kant een chocolade-amandel-mousse op een honingganache met een florentine-decoratie van amandel-pistache-honing. Aan de andere kant een zachte brownie gemaakt met amandel en pistache, daaronder een pure ganache van extra pure afgemaakt met een biologische kers, afgewerkt met een extra pure chocolade decoratie van hun eigen Pierre Noir chocolade. In het midden een ijsbonbon van semi-fredo-ijs en een lichtgezouten caramel gehuld in een romige melk chocolade met een feuilleton-koekjes, dit op een bedje van feuilletonkoekjes, pistachenoten en rietsuiker. Zelfs de Topchefs waren erg onder de indruk van de smaak en kwaliteit van het dessert. En de gasten zaten stuk voor stuk te genieten.  De avond was een groot succes en heeft in totaal 10,000 EUR opgebracht voor KiKa!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »