FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT
  • 16 november 2016
  • | Manon

RECEPT ARRETJESCAKE MET CHOCOLADE PEPERNOTEN

BENODIGDHEDEN

  • 120 gram suiker
  • 30 gram cacaopoeder
  • 200 gram melkchocolade pepernoten
  • 50 amandelen
  • 200 gram boter
  • 2 eieren

BEREIDINGSWIJZE

  1. Vet de cakevorm in met boter en bekleed daarna met bakpapier.
  2. Meng de suiker en cacao door elkaar.
  3. Klopt de eieren los. Voeg de cacao en suiker toe aan de eieren en roer dit goed door.
  4. Hak de melkchocolade pepernoten in stukjes en roer door het mengsel.
  5. Smelt de boter in de magnetron en voeg hierna toe tot het mengsel, roer goed door.
  6. Schep alles in de cake vorm en plaats in de koelkast. Laat 24 uur in de koelkast hard worden.

Veel plezier met bakken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden