Recepten - duo cake - Chocolaterie Pierre
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT
  • 22 februari 2017
  • | Manon

RECEPT DUO CAKE

BENODIGDHEDEN

  • cakevorm 26 cm
  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 200 gram roomboter ongezouten
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 25 gram cacaopoeder
  • 50 gram crispy pearls caramel
  • 4 eieren

BEREIDINGSWIJZE

    1. Warm de oven voor op 160 graden. 
    2. Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Klop de suiker en boter op tot een luchtige massa. 
    3. Voeg het vanille-extract toe aan het mengsel, meng dit er kort doorheen.
    4. Voeg dan één voor één de eieren toe, na ieder toegevoegd ei goed mengen. 
    5. Voeg het zelfrijzend bakmeel toe tot het mengsel en meng dit goed door. 
    6. Verdeel het mengsel in twee verschillende kommen. 
    7. Voeg bij één van de kommen de cacaopoeder toe en roer dit goed door.
    8. Vet de cakevorm in en schep eerst het mengsel zonder chocolade in de vorm. Doe hier 25 gram crispy balletjes op en schep als tweede het mengsel met cacaopoeder hier bovenop. strooi weer 25 gram crispy pearls boven op de cake.
    9. Bak de cake af in ongeveer 60 minuten. Laat de cake iets afkoelen, en smullen maar!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »