FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT
  • 6 juni 2016
  • | Pierre

RECEPT FUDGE

BENODIGDHEDEN

  • 150 gram pure chocoladecallets
  • 100 gram Pierre Noir-callets
  • 150 gram hazelnootpasta
  • 1 blikje (ca 400g) gecondenseerde melk
  • 40 gram boter
  • 1/2e theelepel grof zeezout
  • Bakvorm van 20x20cm, bekleed met bakpapier

BEREIDINGSWIJZE

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer dit tot een glad mengsel.
  3. Giet het chocolademengsel in het bakblik en bestrooi het met zeezout.
  4. Zet het daarna minimaal 4 uur in de koelkast.
  5. Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.
Eet smakelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden