FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT
  • 1 februari 2017
  • | Manon

RECEPT MARSHMALLOW BARS

BENODIGDHEDEN

  • 70 gram roomboter
  • 150 gram pindakaas
  • 150 gram melk callets
  • 60 gram pure callets
  • 150 gram mini marshmallows
  • vorm van 15x15

BEREIDINGSWIJZE

  1. Smelt de boter en pindakaas samen in een pannetje. 
  2. Giet de gesmolten boter en pindakaas over de callets roer dit goed door tot een glad mengsel.
  3. Laat kort afkoelen en voeg de marshmallows toe. Roer goed door.
  4. Bekleed de bodem van de vorm met bakpapier en giet het mengsel in de vorm.
  5. Zet dit 1-2 uur in de koelkast, snij na het koelen in blokjes of reepjes.

Tip: Bewaar in de koelkast, de marshmallow bars zijn het lekkerste koel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden