Chocolaterie Pierre | Kinderworkshops - Chocolaterie Pierre
Verzending binnen Nederland vanaf €45,- gratis
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Kinderworkshops

Tijdens onze kinderworkshops kunnen kinderen volop hun creativiteit kwijt. Onder begeleiding van één van onze chocolatiers maken de deelnemers gedurende 1,5 uur chocolade lolly's, pindarotsjes en kleuren en gieten een chocolade-holfiguur.

Voor groepen van minimaal 5 tot maximaal 10 kinderen verzorgen wij op aanvraag iedere middag van de week (zondag uitgezonderd) kinderworkshops, zowel in Hillegom als in Haarlem. De minimale leeftijd is 6 jaar. Deelname per kind is € 29,50 . De kinderen mogen al het lekkers dat ze hebben gemaakt, inclusief het keukenschort waarin zij hebben gewerkt, natuurlijk mee naar huis nemen!

 

 

Om een reservering te plaatsen of om meer informatie op te vragen, kun je via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. 

* Tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Kosten worden in rekening gebracht wanneer de workshop binnen 24 uur voor aanvang wordt geannuleerd. 

 

FILIAAL IN HILLEGOM FILIAAL IN HAARLEM
[email protected] of 0252 52 52 10 
Ruimte voor groepen van 5 tot 10 personen                                                     
[email protected] of 023 524 19 03
Ruimte voor groepen van 5 tot 10 personen                                                                    

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »