Verzending binnen Nederland vanaf €45,- gratis
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Workshops voor volwassenen

Tijdens onze chocoladeworkshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke chocoladeproducten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van onze cacao, starten we met het kleuren en gieten een holfiguur, het maken van bonbons en pindarotsjes of studentenflikken. Kortom: onze workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk erg leuk om te doen. 

De ca. 2,5 durende workshop (€50,00 p.p.) is inclusief koffie/thee met bonbons, een workshop-schort en de zelfgemaakte chocoladeartikelen. Je kunt met je eigen groep voor een workshop in overleg bij ons terecht op een door jou gekozen datum. Het is ook mogelijk om je aan te sluiten bij een door ons georganiseerde workshop. 

 

Reserveren
Dag Datum Tijd Locatie Reserveer via  
Vrijdag 14 Januari 19:00 tot 21:30 uur Hillegom 02520-525210 of [email protected]  
           
           

Grotere groepen

Dat is mogelijk met groepen vanaf 8 personen. Maximum aantal deelnemers is 16 personen in Haarlem en 25 personen in Hillegom.
Neem contact op om mogelijkheden en een datum te bespreken.

 

Workshop tijdens corona

Test- of vaccinatiebewijs: Deelnemers krijgen toegang wanneer zij zijn gevaccineerd of negatief zijn getest tegen corona. De uitslag kun je laten registreren in de CoronaCheck-app. Bij ontvangst wordt je code gescand en bij een groen scherm heb je toegang tot ons atelier. Vanwege de privacy kunnen wij niet zien of je bent gevaccineerd of getest. We zien alleen of toegang is toegestaan. 
Deze maatregel is verplicht bij deelname van de workshop omdat wij tijdens de workshop geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen.
 
 
* Tot 24 uur van te voren gratis te annuleren. Kosten worden in rekening gebracht wanneer je binnen 24 uur voor aanvang van de workshop annuleert. 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »