FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Workshops voor volwassenen

Tijdens onze chocoladeworkshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke chocoladeproducten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van onze cacao, starten we met het kleuren en gieten een holfiguur, het maken bonbons en pindarotsjes of studentenflikken. Kortom: onze workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk erg leuk om te doen. 

De ca. 2,5 durende workshop (€50,00 p.p.) is inclusief koffie/thee met bonbons, een workshop-schort en de zelfgemaakte chocoladeartikelen. U kunt met uw eigen groep voor een workshop in overleg bij ons terecht op een door u gekozen datum. Het is ook mogelijk om u aan te sluiten bij een door ons georganiseerde workshop. Onze eerstvolgende workshop vindt plaats op:

 

ZATERDAG 19 OKTOBER VAN 14:00 TOT 16:30 UUR. FILIAAL HILLEGOM

Reserveren? Bel naar 0252-525210 of mail je naam, het aantal deelnemers en je telefoonnummer naar info@chocolateriepierre.nl

Om een reservering te plaatsen of om meer informatie op te vragen, kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. 

DONDERDAG 24 OKTOBER VAN 19:00 TOT 21:30 UUR. FILIAAL HAARLEM

Reserveren? Bel naar 023-5241903 of mail je naam, het aantal deelnemers en je telefoonnummer naar haarlem@chocolateriepierre.nl

Om een reservering te plaatsen of om meer informatie op te vragen, kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. 

* Tot 24 uur van te voren gratis te annuleren. Kosten worden in rekening gebracht wanneer u binnen 24 uur voor aanvang van de workshop annuleert. 

 

FILIAAL IN HILLEGOM FILIAAL IN HAARLEM
info@chocolateriepierre.nl of 0252 52 52 10 (vragen naar Gert of Karin)
Ruimte voor groepen van 10 tot maximaal 20 personen                                                     
haarlem@chocolateriepierre.nl of 023 524 19 03 (vragen naar Jeffrey)
Ruimte voor groepen van 8 tot maximaal 18 personen                                                                    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »