FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Workshops voor volwassenen

Tijdens onze chocoladeworkshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke chocoladeproducten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van onze cacao, starten we met het kleuren en gieten een holfiguur, het maken van bonbons en pindarotsjes of studentenflikken. Kortom: onze workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk erg leuk om te doen. 

De ca. 2,5 durende workshop (€50,00 p.p.) is inclusief koffie/thee met bonbons, een workshop-schort en de zelfgemaakte chocoladeartikelen. Je kunt met je eigen groep voor een workshop in overleg bij ons terecht op een door jou gekozen datum. Het is ook mogelijk om je aan te sluiten bij een door ons georganiseerde workshop. 

 

Vanwege de versoepelende maatregelen gaan wij weer starten met het geven van de eerste workshops. De activiteiten blijven hetzelfde, maar onder aangescherpte omstandigheden. 

  • Workshops worden in kleinere groepen gegeven. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de 1,5m afstand. Je kan bij ons terecht vanaf 6 tot maximaal 10 personen. 
  • Deelnemers krijgen vanwege de hygiëne naast een werkschort en een haarnetje, nu ook handschoenen en een mondkapje. 

 

Om een reservering te plaatsen of om meer informatie op te vragen, kun je via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. 

* Tot 24 uur van te voren gratis te annuleren. Kosten worden in rekening gebracht wanneer je binnen 24 uur voor aanvang van de workshop annuleert. 

 

FILIAAL IN HILLEGOM FILIAAL IN HAARLEM
[email protected] of 0252 52 52 10 (vraag naar Gert of Karin)
Ruimte voor groepen van 6 tot 10 personen                                                     
[email protected] of 023 524 19 03 (vraag naar Jeffrey of Natasja)
Ruimte voor groepen van 6 tot 10 personen                                                                    

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »