Chocolaterie Pierre | Vacatures - Chocolaterie Pierre
Verzending binnen Nederland vanaf €45,- gratis
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Werken bij chocolaterie pierre

Chocolaterie Pierre, een gezellig familiebedrijf bekend om ambachtelijke chocolade en ijs, zoekt enthousiaste collega's voor een bijbaan in onze winkel in Haarlem centrum. 

 

 

Functieomschrijving:

Als Bijbaan Seizoenskracht IJsschepper, Barista en Verkoper ben je een onmisbare schakel in ons team. Je verkoopt verrukkelijk ijs en chocolade, bereidt diverse koffiecreaties en draagt bij aan de winkelpresentatie. Schoonmaakwerkzaamheden horen er ook bij.

 

Wie zoeken wij:

  • Sociale en teamgerichte studenten.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Bereid om hard te werken.

 

Bedrijfscultuur:

Bij Chocolaterie Pierre heerst een informele sfeer waarin we studenten verwelkomen. Het ijsseizoen brengt veel seizoensmedewerkers samen, wat zorgt voor leuke contacten en vriendschappen.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Overzicht bruto uurloon winkelmedewerker  
  9:00 tot 18:00 18:00 tot 23:00  
> 21 jaar € 15,84 € 19,43  
20 jaar € 12,68 € 15,55  
19 jaar € 9,91 € 12,15  
18 jaar € 8,60 € 10,54  
17 jaar € 7,50 € 9,19  
16 jaar € 6,54 € 8,02  
15 jaar € 6,54 € 8,02  
* Salaris all-in, vakantiegeld inclusief vakantiegeld en -dagen

Naast een aantrekkelijk uurloon bieden wij studenten de kans om punten te sparen voor elk gewerkt uur. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor gratis producten, kortingen en andere leuke extraatjes.

 

Werklocatie en -tijden:

Onze winkel in Haarlem centrum biedt flexibele werkdagen en -tijden, perfect voor studenten met wisselende schema's. Je kunt zelf diensten oppakken en bepalen wanneer je werkt. Voor meer zekerheid kun je in overleg ook het hele seizoen een vast blok oppakken.

 

Solliciteren:

Wil jij een smakelijke bijbaan en deel uitmaken van ons team bij Chocolaterie Pierre? Stuur dan jouw sollicitatie naar [email protected] t.a.v. Natasja.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »