FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle verzendbare bestellingen die op de webshop van Chocolaterie Pierre binnenkomen worden verstuurd via PostNL. Voor de meeste artikelen geldt dat het pakket dezelfde dag nog verstuurd wordt indien u voor 14:00 uur een bestelling plaatst. Er staan echter ook artikelen op de webshop die een langere productietijd vragen. Bij elk artikel staat deze informatie duidelijk aangegeven.

Bovendien staat bij elk artikel vermeld of het kan worden bezorgd, alleen afgehaald kan worden of dat beide opties mogelijk zijn. Dit wordt aangegeven door middel van de volgende icoontjes:

Producten waar dit icoontje bij staat kunnen worden bezorgd op het door u gewenste adres.
Producten waar dit icoontje bij staat kunnen worden opgehaald bij een filiaal naar keuze.

Bestellingen binnen Nederland van boven de €35 worden gratis verzonden. Voor overige bestellingen binnen Nederland berekenen wij €3,95 per zending. Buiten Nederland zijn er andere verzendkosten van toepassing.
 

 

Levertijden 

Voor onze zendingen geldt dat deze de dag na afgifte worden geleverd op het door u aangegeven adres. (Rond de feestdagen kunnen deze levertijden enigszins afwijken, kijkt u voor meer informatie hierover op www.postnl.nl.) Houdt u er rekening mee dat er geen post verzonden en bezorgd wordt op zondag.

Indien u op zaterdag na 14:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze op maandag in behandeling genomen. Uw bestelling wordt dan op dinsdag bezorgd, tenzij er een andere levertijd staat aangegeven bij het betreffende product.   
 

 

 

Retourneren

Chocolade en andere food-producten kunnen vanwege hun bederfelijke aard niet worden teruggestuurd.

Overige producten kunt u binnen 14 dagen na datum van aankoop en conform de regeling van artikel 13 in onze Algemene Voorwaarden, retourneren aan Chocolaterie Pierre. Dit kan per post of door het product af te geven in een van onze filialen. Indien u het product per post stuurt, zorgt u er dan voor dat u de bestelling samen met de kassabon goed verpakt en naar onderstaand adres verstuurd.

Chocolaterie Pierre 
Hoofdstraat 138
2181 EH Hillegom

Bij retour via de post storten we uiterlijk binnen 30 dagen uw geld terug. De kosten die u maakt bij het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening. Retourneren via onze winkels kan alleen op vertoon van uw kassabon en is gratis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »