Bedrijfsuitje bij Pierre | Chocolaterie Pierre - Chocolaterie Pierre
Verzending binnen Nederland vanaf €45,- gratis
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT

Chocoladeworkshop bij Pierre

Tijdens onze chocoladeworkshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke chocoladeproducten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van onze cacao, starten we met het kleuren en gieten een holfiguur, het maken van bonbons en pindarotsjes of studentenflikken. Kortom: onze workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk erg leuk om te doen. 

De ca. 2,5 durende workshop (€50,00 p.p.) is inclusief koffie/thee met bonbons, een workshop-schort en de zelfgemaakte chocoladeartikelen. Je kunt met je eigen groep voor een workshop in overleg bij ons terecht op een door jou gekozen datum. Het is ook mogelijk om je aan te sluiten bij een door ons georganiseerde workshop. 

Maximum aantal deelnemers is 16 personen in Haarlem en 25 personen in Hillegom. Neem contact op om mogelijkheden en een datum te bespreken.

Filiaal Hillegom: [email protected]
Filiaal Haarlem: [email protected]

* Tot 24 uur van te voren gratis te annuleren. Kosten worden in rekening gebracht wanneer je binnen 24 uur voor aanvang van de workshop annuleert. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »