Heeft u vragen?
[email protected]
Inloggen
/
Registreren
Mijn verlanglijstje
MIJN SHOPPINGBAG
Over ons
Nieuws
WEBSHOP
▾
CHOCOLADE
Bonbons en truffels
Repen en tabletten
Dragees
Suikervrij
Diverse chocolade producten
Bonbons Luxe Verpakking
GESCHENKEN
Tablet met opdruk
Cadeaupakketten
Cadeaubon
Cadeaukaart / Sfeer Banderol
DIVERSEN
KEUKEN
Chocolade druppels
Chocolate Ruffler
Hot Chocolate
Op je brood
Zelf aan de slag
MOMENTEN
Moederdag
Vaderdag
Secretaressedag
Geboorte
Jubileum
Trouwen
Bedankt
Verjaardag
Geslaagd
Nieuwe woning
RELATIEGESCHENKEN
IJS
▾
Huur gelatobar
Ambachtelijk schepijs
Workshops
▾
Kinderworkshops
Workshops voor volwassenen
NIEUWSBRIEF
Recepten
mijn verlanglijstje
MIJN SHOPPINGBAG
▾
Bekijk alle resultaten
(0)
Geen producten gevonden...
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT
Home
>
Callets Ruby
Callets Ruby
De Callebaut callets Ruby zijn bedoeld om te smelten en hebben een heerlijk fruitige smaak.
Levertijd:
op werkdagen (ma-vrij) voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Vanwege drukte bij PostNL kan de bezorging enige vertraging oplopen.
Maak een keuze:
*
300 gram - €6,30
150 gram - €3,15
€
3,15
Incl. btw
Bezorgen
Afhalen in de winkel
+
-
IN WINKELWAGEN
VERLANGLIJSTJE
Meer informatie
allergenen
Je beoordeling toevoegen
0
sterren op basis van
0
beoordelingen
Tweet
OOK ERG LEKKER
Heerlijke witte chocolade, verrijkt met zoetwaren met de kleur en smaak van limoen. De callets zijn perfect om een nieuwe smaak en kleur toe te voegen aan mousses, crèmes, bavarois… of voor een kleurrijke en decoratieve touch.
Callets limoen
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
Heerlijke melkchocolade, verrijkt met een vleugje karamel. De callets zijn perfect om een nieuwe smaak en kleur toe te voegen aan mousses, crèmes, bavarois… of voor een kleurrijke en decoratieve touch.
Callets caramel
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
Heerlijke melkchocolade, verrijkt met een vleugje honing. De callets zijn perfect om een nieuwe smaak en kleur toe te voegen aan mousses, crèmes, bavarois… of voor een kleurrijke en decoratieve touch.
Callets honing
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
Speciaal voor Chocolaterie Pierre gemaakt: Pierre Noir 70% is een donkere, intense chocolade met een mooi afgeronde, uiterst evenwichtige smaak.
Callets Pierre Noir
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
Heerlijke witte chocolade, verrijkt met zoetwaren met de kleur en smaak van sinaasappel. De callets zijn perfect om een nieuwe smaak en kleur toe te voegen aan mousses, crèmes, bavarois… of voor een kleurrijke en decoratieve touch.
Callets sinaasappel
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
De Callebaut Callets Puur zijn bedoeld om te smelten en hebben een uitgebalanceerde cacaosmaak. De callets bevatten 54,5% cacao en zijn gemaakt van de fijnste Belgische chocolade.
Callets puur
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
Deze intense extra pure chocolade van 80,1% cacao is gemaakt met cacao uit Tanzania, Ghana en Sao Thome. Deze extra bittere blend heeft een sterk fruitige smaak en een aroma van rode thee. Een intense ervaring voor de pure chocolade liefhebber!
Callets 80% cacao
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
De heerlijke fruitige Ruby chocolade met gevriesdroogde frambozen.
ca. 100 gram
Ruby chocolade met frambozen
€
3,95
Direct bestellen
Meer informatie
Queen of Nuts is een heerlijke reep van Ruby chocolade in combinatie met pistache noten.
ca. 200 gram
Reep Queen of Nuts
€
7,95
Direct bestellen
Meer informatie
Unieke handgespoten Sinterklaas chocoladeletters van zachte, romige Ruby chocolade. Opgemaakt met gevriesdroogde frambozen en crispy pearls aardbei.
Luxe Ruby letter
€
11,95
Direct bestellen
Meer informatie
RECENT BEKEKEN PRODUCTEN
De Callebaut callets Ruby zijn bedoeld om te smelten en hebben een heerlijk fruitige smaak.
Callets Ruby
€
3,15
Direct bestellen
Meer informatie
Tweet
Aan verlanglijst toevoegen
/
Toevoegen om te vergelijken
/
Afdrukken
Meer informatie
Allergenen
Lactose
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.
Dit bericht verbergen
Meer over cookies »