Recepten - Brownie met pecannoten - Chocolaterie Pierre
FAIR TRADE
VERSHEID
MAATWERK
EXTRA PUUR
KWALITEIT
  • 15 februari 2017
  • | Manon

RECEPT BROWNIE MET PECANNOTEN

BENODIGDHEDEN

  • 360 gram browniemix
  • 40 gram roomboter
  • 2 eieren
  • 75 gram water
  • 100 gram pecannoten
  • 100 gram caramel callets
  • 50 gram slagroom zonder suiker
  • snufje zout
  • Springvorm 20 cm

BEREIDINGSWIJZE

    1. Warm de oven voor op 160 graden en bekleed de vorm met bakpapier.
    2. Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de pecannoten. Meng dit 3 minuten lang in een mixer.
    3. Als laatste schep je de pecannoten door het mengsel.
    4. Schep dit in de vorm en laat het 45-55 minuten bakken in de oven. Laat hierna afkoelen.
    5. Kook de slagroom en giet over de callets, roer goed door tot glad mengsel. Voeg hierna zout toe naar eigen smaak.
    6. Giet het mengsel langzaam over de brownie en verdeel goed. Maakt de brownie af met wat pecannoten en grof zeezout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »