RECEPT WORST VAN CHOCOLADE
BENODIGDHEDEN
- 75 gram Pierre Noir
- 175 gram pure chocolade callets
- 150 gram bitterkoekjes
- 50 gram pistachenoten
- 50 gram hazelnoten
- 75 gram boter
- 50 gram gekonfijte sinaasappelschilletjes
- 75 gram zure kersjes of gember blokjes
- poedersuiker
BEREIDINGSWIJZE
- Hak de pistachenoten, hazelnoten, sinaasappelschilletjes en bitterkoekjes in kleine stukjes.
- Smelt de chocolade samen met de boter au-bain-marie of in de magnetron, tussendoor goed doorroeren.
- Meng de gesmolten chocola en boter met de kleine stukjes noten, schilletjes en koekjes goed door elkaar.
- Leg vershoudfolie op het werkblad. Schep het mengsel op het vershoudfolie, vouw het vershoudfolie dicht en rol stevig op tot een worst. Rol de uiteinden stevig vast, zodat het mengsel er niet uit kan lopen.
- Laat de worst ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast.
- Verwijder het vershoudfolie van de rol chocolade. Wrijf deze in met poedersuiker of er doorheen.
LAAT EEN REACTIE ACHTER